Κατασχέθηκαν, σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.050 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες

Συνελήφθησαν, χθες (29.04.2017) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (53χρονη και 34χρονος), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικών ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (29.04.2017) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 34χρονος κατά το χρόνο που εξήλθε από την οικία της 53χρονης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό. 

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία της 53χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης οι οποίες περιείχαν συνολικά 91,1 γραμμάρια κάνναβης
  • ζυγαριά ακριβείας, 
  • το χρηματικό ποσό των 3.050 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και 
  • διάφορα είδη συσκευασίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook