Ο 27χρονος κατηγορείται πως χτύπησε μια 24χρονη με γροθιά στο πρόσωπο, κατέβασε το παντελόνι του και επιχείρησε να τη βιάσει

Άρση των περιοριστικών όρων διατάχθηκε σε βάρος ενός 27χρονου που είχε συλληφθεί πριν από έξι χρόνια στην Κω, όταν αποπειράθηκε να βιάσει μια 24χρονη αξιωματικό του στρατού κι έτσι η ανακρίτρια Κω εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Βάσει του εντάλματος, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον κατηγορούμενο στην πόλη της Κω την περασμένη Τετάρτη και η ανακρίτρια τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, όμως πήρε αναβολή και ο 27χρονος -που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος- θεωρήθηκε ύποπτος φυγής καθώς κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Η απόπειρα βιασμού που είχε αναστατώσει το νησί, είχε γίνει στις 6.30΄ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του 2011, όταν η 24χρονη –τότε- υπολοχαγός επέστρεφε από διασκέδαση. Στην περιοχή Εξάρχεια της Κω, ο 27χρονος την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, κατέβασε το παντελόνι του και επιχείρησε να συνουσιαστεί μαζί της. Όμως, εκείνη αντιστάθηκε και τράπηκε σε φυγή.  Την επομένη, προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια και αναγνωρίστηκε από το παρ’ ολίγον θύμα του. Όμως, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του και την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook