Ο Αιγινιακός είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τον ΑΟ Χανιά –που νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια για την παραμονή- και υποχρέωσε σε “βαριά” αλλά ανώδυνη ήττα την ομάδα του Νίκου Παντέλη (5-1).

Οι γηπεδούχοι στο 37’ κέρδισαν πέναλτι με τον Ζούρκο αλλά ο Γιαζιτζόγλου αστόχησε, ενώ στο 41’ είχαν δοκάρι με τον Γκατσολάρι. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο ρέφερι της αναμέτρησης Μπουμπαρσόπουλος καταλόγισε και δεύτερο πέναλτι, για ανατροπή του Ζγκούρη από τον Δαμιανάκη και αυτή τη φορά ο Γιαζιτζόγλου ήταν εύστοχος για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε “καταιγίδα” από γκολ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 3-0 με γκολ των Ζγκούρη (55’) και Πατράλη (58’). Ο ΑΟΧ μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Τσουκάνη (61’), αλλά δέχτηκε ακόμα δύο γκολ από τους Γιαζιτζόγλου (72’) και Φασίδη (85’).

Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (73’ Ρανγκέλοφ), Πατράλης (80’ Γιοσανγκίμ), Ζούρκος (65’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ζγκούρη

Α.Ο. Χανιά (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης (83’ Τουγλής), Δαμιανάκης, Ηρακλής, Μηλιώτης (68’ Γεωργακόπουλος), Αφράτης (62’ Ντούμος), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Δρίζης, Σταματής, Ρούνεϊ Εβά.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook