Την ανωτερότητα των Τρικάλων παραδέχθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στη Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Κισσαμικού: «Όντως σήμερα χάσαμε από μία ομάδα η οποία ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Ξέραμε ότι είχανε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί, φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν είναι τυχαίο, όντως ήταν καλύτεροι από εμάς. Δεν έχω παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή για την προσπάθειά τους. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε η πίεση στο ότι δεν μπορούσαμε καθόλου να παίξουμε εμείς με την μπάλα. Είχαμε πολλές εύκολες λάθος πάσες, ίσως κι από την πίεση του αντιπάλου, ίσως από επιπολαιότητα δικιά μας. Όντως ο αντίπαλος έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες ήταν από στατικές φάσεις, δεχτήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις κι ενώ μας έχει προβληματίσει από πριν ο αντίπαλος από στατικές φάσεις και πολύ καλά χτυπήματα, που κάποια βγαίνουν άουτ και κάποια απέκρουσε ο Γιώργος Λαζαρίδης. Νομίζω ότι εκεί έπρεπε να δώσουμε περισσότερη σημασία. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 και μετά σίγουρα τα πράγματα ήταν και πιο εύκολα να τα διαχειριστεί ο αντίπαλος, όντως η ποιότητά τους φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Κάθε παιχνίδι μετράει για εμάς, πρέπει να μπορέσουμε να μαζέψουμε τους πόντους που θέλουμε για να σωθεί η ομάδα. Εγώ είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι έχουμε τις ικανότητες και τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με Χανιά, με Καλλιθέα, με το Αίγιο μετά, που πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να μαζέψουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, όντως ήταν ανώτερη μέσα στο γήπεδο από εμάς».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Τρικάλων Περικλής Αμανατίδης είπε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι, με μία ομάδα που έπαιζε κάτω από μία πίεση βαθμολογική. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά ψύχραιμοι, καταφέραμε και είχαμε την κατοχή της μπάλας, πράγμα που στρατηγικά μας έδινε ένα πλεονέκτημα να κάνουμε πολλές επιθέσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, φάνηκε αυτό από το πρώτο ημίχρονο όπου νομίζω ότι ο αντίπαλος δεν είχε τελικές, ενώ μέτρησα 9-10 τελικές από την ομάδα μας, 2 γκολ. Στο ημίχρονο είπαμε να διαχειριστούμε το σκορ παίζοντας απλά, γρήγορα, σοβαρά, να ασφαλίσουμε την μπάλα, να μη δώσουμε ούτε ένα μέτρο πίσω για να έρθει ο αντίπαλος και αυτό αν μας έδινε ένα τρίτο γκολ μετά θα έπαιζε ρόλο και η ψυχολογία, που νομίζω ότι έγινε. Θα ήθελα και σε αφανείς ήρωες της ομάδας μας, αυτά τα παιδιά που μπαίνουν για λίγο χρόνο, να δώσω πολλά συγχαρητήρια, σε αυτούς που παίζουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι, έχουμε τέτοιους παίκτες και είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Θα δώσουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια με μοναδικό στόχο και κίνητρο ό,τι μπορούμε περισσότερο, αλλά βλέποντάς τα ένα-ένα, μία συνταγή που μέχρι τώρα μας έχει πάει καλά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού, η οποία έκανε πέρσι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και φέτος πάλι είναι ανταγωνιστική. Ομάδες που έχουν έρθει από χαμηλά και δείχνουν μία αξιοζήλευτη πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook