Ο Πλατανιάς παίζοντας με 7 σημαντικές απουσίες στο Περιστέρι ηττήθηκε με 4-1 από τον Ατρόμητο, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με ήττα.

Το κέρδος για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν η συμμετοχή των “μικρών” Παπανικολάου, Σκουλουδάκη, Ζίκο και Σάαντο. Ο πρώτος μετά το ντεμπούτο ως αλλαγή με τον ΠΑΟΚ έπαιξε για πρώτη φορά σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ οι άλλοι τρεις έκαναν ντεμπούτο στη Super League, αποτελώντας τις τρεις αλλαγές του έμπειρου προπονητή.

Στο 12’ ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 39’ ο Κάργας με δυνατό σουτ. Η χαρά της ισοφάρισης όμως δεν κράτησε πολύ για τον Πλατανιά, αφού στο 42’ ο Ντιγκινί σημείωσε το 2-1 έπειτα από σέντρα του Κατράνη. Ο ίδιος παίκτης στο 75’ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Λημνιού πετυχαίνοντας το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Σάαντο που προσπάθησε να απομακρύνει τη σέντρα του Μανιάτη (90’). Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Τόνσο (18’) και Ούμπιδες (90+3’).

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Πριντέτα (57’), Τόνσο (60’)

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Oύμπιδες, Λημνιός (90+1’ Τσατσόπουλος), Τόνσο (80’ Μπρίτο), Ντιγκινί, Ντάουντα (69’ Μπάγκα)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Μαραγκός (46’ Σκουλουδάκης), Καρυπίδης, Πριντέτα, Κάργας, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα (74’ Ζίκο), Γουνδουλάκης, Παπανικολάου, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (88′ Σαάντο)

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook