Γάμος μεταξύ δύο γυναικών από τη Μεγάλη βρετανία (από την πόλη Swindon κοντά στο Bristol), πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Την τελετή οργάνωσε γραφείο των Χανίων που είχε βρει το ζευγάρι αρκετό καιρό πριν από το internet. 

Όπως είπαν oι δύο κοπέλες η Meg και η Hanah, αποκλειστικά στο PlataniasNews.gr, διατηρούσαν φιλική σχέση εδώ και 8 χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια αποφάσισαν να γίνει η σχέση τους πιο στενή και να συνεχίσουν σαν ζευγάρι. Αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου, προτιμώντας το Μάλεμε και τα Χανιά για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. Οι 2 κοπέλες είχαν επισκεφτεί το Μέλεμε το περασμένο καλοκαίρι και είχαν μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφασίζοντας ο γάμος τους να γίνει στην περιοχή.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Μάλεμε, παρουσία των γονιών των κοριτσιών, φίλων και συγγενών και η δεξίωση έγινε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής με χορούς και τραγούδια μέχρι το πρωί. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι αλλά και οι γονείς των κοριτσιών δεν έκριβαν τη συγκίνηση τους. 

Την επόμενη μέρα του γάμου, η γιορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο που μένουν στο Μάλεμε, γύρω από τον χώρο της πισίνας!

Οι κοπέλες υποσχέθηκαν να έρχονται κάθε χρόνο στο Μάλεμε και να γιορτάζουν την επέτειο τους.

 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook