Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος την τελευταία στιγμή βρέθηκε εκτός αποστολής του Πλατανιά για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Αθηναϊκά σάιτ κάνουν λόγο για σοβαρές καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών του Πλατανιά στο ματς με τον Ολυμπιακό, με την πλευρά των Πειραιωτών να αναφέρει ότι πρόκειται για μεθόδευση από πλευράς ΠΑΟΚ και ότι ο παίκτης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να προετοιμάσει την κατάθεσή του!

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.gr αναφέρει τα εξής:

Πανηγυρική επιβεβαίωση για τον ΣΠΟΡ FM, που, νωρίτερα, την Κυριακή (30/4), είχε αποκαλύψει πως ο Αλέξης Αποστολόπουλος είναι έτοιμος να δώσει ένορκη κατάθεση, καταγγέλοντας επίθεση στους παίκτες του Πλατανιά, στο ημίχρονο του περιβόητου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης»! 

Όπως μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς, ο 25χρονος, πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει, ήδη, επώνυμη, έγγραφη καταγγελία, η οποία και βρίσκεται στα χέρια του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου! 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μάλιστα, ο Αποστολόπουλος κάνει λόγο για ακραία και πρωτοφανή περιστατικά, που συνέβησαν και πριν το ματς και στη διάρκειά του πρώτου 45λέπτου και, κυρίως, στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει καταγγείλει πως υπήρξαν σπρωξιές και βιαιοπραγίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, με το που βγήκαν οι τελευταίοι από το πούλμαν, μέχρι να φτάσουν στα αποδυτήρια! Έχει αναφέρει, δε, πως οι φιλοξενούμενοι δέχονταν απειλές ακριβώς πάνω από τον πάγκο τους! 

Τα σοβαρότερα περιστατικά, ωστόσο, καταγγέλλει ότι συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα και ενώ οι Κρητικοί προηγούνταν 1-0. Λέει, λοιπόν, επισήμως, ότι φουσκωτοί, που φορούσαν φόρμες με τα διακριτικά του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά με γροθιές, κλωτσιές, ύβρεις και φτυσιές! 

Φέρεται, μάλιστα, να σημειώνει στην καταγγελία του ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του τρομοκρατήθηκαν και πως στις μεταξύ τους κουβέντες έλεγαν ότι αν ο Πλατανιάς δεν χάσει το παιχνίδι, δεν θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο! Θυμίζουμε, οι Χανιώτες ήταν άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος, ηττήθηκαν… Ο Αποστολόπουλος, μάλιστα, δηλώνει -επίσημα, ξαναλέμε- πρόθυμος να περιγράψει τα περιστατικά και με περισσότερες λεπτομέρειες, αρκεί να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην ξαναζήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρόμοιες καταστάσεις! 

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό (που αρνούνται, φυσικά, τα πάντα) «βράζουν», καθώς θεωρούν πώς υπάρχει μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ! Όπως διέρρευσε, μάλιστα, από τους «ερυθρόλευκους», ο παίκτης βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη και προετοίμαζε την κατάθεσή του, όντας εκτός αποστολής του Πλατανιά για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο! 

Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση θα φανεί τις επόμενες μέρες, είναι, όμως, εξαιρετικά κρίσιμη, αφού, σε περίπτωση που ο αθλητικός εισαγγελέας την οδηγήσει στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, τότε δεν θα υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook