Με πρωτοβουλία του Φινλανδικού Φιλοζωικού Οργανισμού ” Ηard Luck Paws”  έγινε συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας με την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας:

“Κατά την συνάντηση που διήρκεσε  δύο ώρες οι Φιλανδοί φιλόζωοι ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση των ζώων συντροφιάς  στην Ελλάδα και την Κρήτη και τους στόχους της Ομοσπονδίας .

Ανταλλάχτηκαν γνώμες και απόψεις μέσα από ένα γόνιμο διάλογο οι δε Φιλανδοί συναγωνιστές μας συμφώνησαν για την ορθότητα των στόχων του φιλοζωικού κινήματος στην Ελλάδα και την Κρήτη .

Ιδιαίτερα σταθήκαμε στο θέμα των δελφινιών που δόθηκαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όταν το δελφινάριο της Φινλανδίας έκλεισε, στις αποτρόπαιες συνθήκες μεταφοράς τους καθώς και στον θάνατο ενός εξ αυτών.

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι για να βοηθήσουν τα αδέσποτα στα Χανιά και την Κρήτη , από δε την Ομοσπονδία  τέθηκαν οι προτεραιότητες για το είδος της βοήθειας , που θα μπορούσαν να προσφέρουν .

Ο Φινλανδικός Φιλοζωικός Οργανισμός χάρισε κατά την πρώτη μας αυτή συνάντηση περίπου 100  πανέμορφα λουράκια για τις ανάγκες των των αδέσποτων  της πόλης και του νομού Χανίων .

Η Ομοσπονδία μας επιδιώκει την συνεργασία με τους Φιλοζωικούς Οργανισμούς  των χωρών μελών της Ε.Ε. στα πλαίσια της ανταλλαγής εμπειριών , θέσεων και βοήθειας στο φιλοζωικό κίνημα της χώρας μας .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Συλλόγου ” Hard Luck Paws”  κα Mirka Kovalainen, καθώς και τα στελέχη του που παρευρέθηκαν στην Ελλάδα  ,Nina Immonen και Pentti Kovalainen.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook