Βαλτόνερα σκουπίδια δυσοσμία παρκαρισμένα αυτοκίνητα και γκράφιτι είναι μερικά από στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό στο κεντρικότερο πάρκο της πόλης

Εικόνες εγκατάλειψης στο κέντρο της πόλης των Χανίων, σε ένα πάρκο που όταν δημιουργήθηκε όλοι θεώρησαν ότι θα γίνει το στολίδι της πόλης, στο πάρκο «Ειρήνης και Φιλίας των Λαών».

Η πρωινή μας βόλτα στο όμορφο κατά τα άλλα σημείο της πόλης, ανέδειξε την τραγική κατάσταση την οποία έχει περιέλθει και μάλιστα, την ώρα του ρεπορτάζ μας, στο σημείο υπήρχε μία παρέα από τουρίστες οι οποίοι έκαναν την βόλτα τους, αλλά η δυσαρέσκεια ήταν έντονη στα πρόσωπα τους από το θέαμα που αντίκρισαν. 

Αφορμή του ρεπορτάζ στάθηκε μία καταγγελία – ερώτημα που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Flashnews.gr, όπου κάποιοι γονείς που επισκέφτηκαν το σημείο διαπίστωσαν ότι είχε στηθεί εκεί ένα μικρό εκπαιδευτήριο σκύλων. 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, άγνωστοί είχαν εγκαταστήσει ράμπες και παιχνίδια για σκύλους και οι γονείς που μας έστειλαν τις φωτογραφίες διερωτήθηκαν αν υπήρχε άδεια από τον Δήμο Χανίων, παραπονούμενοι ότι φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν ελεύθερα στο χώρο.

Σήμερα κατά την επίσκεψη μας οι ράμπες και τα παιχνίδια δεν υπήρχαν στην περιοχή, ωστόσο η δυσοσμία από ακαθαρσίες ζώων σε συνδυασμό με την έντονη μυρωδιά από τα βαλτόνερα στην λιμνούλα, δημιουργούσαν ένα άσχημο περιβάλλον. 

Στην συνέχεια, όπως θα δείτε παρακάτω, η εικόνα που παρουσιάζει το πάρκο είναι άθλια. 

Σκουπίδια, σπασμένα μπουκάλια, παρκαρισμένα αυτοκίνητα, χόρτα μέσα και έξω από τα παρτέρια, γκράφιτι και ζωγραφισμένα παγκάκια δημιουργούν μία πολύ άσχημη εικόνα, σε μία πόλη όπου οι διοικούντες πανηγυρίζουν πλέον όταν κάνουν τα απολύτως απαραίτητα. 

Δείτε σε 31 φωτογραφίες την εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή σήμερα Δευτέρα 02 Μαΐου 2017. 

Σκυλιά εκπαιδευονται και παίζουν. Φωτογραφία Κυριακή 30/04/17.

Σε άθλια κατάσταση η στάση του αστικού ΚΤΕΛ στην οδ. Α. Παπανδρέου

Τα γκράφιτι αλλά και συνθήματα έχουν διακοσμήσει το χώρο

Σκουπίδια, καρέκλες μέχρι και κεραία δορυφορικής τελεόρασης βρήκαμε.

Τα περισσότερα παγκάκια είναι σε αυτήν την κατάσταση

Η μικρή λιμνούλα έχει καταλήξει ένας μικρός βάλτος με έντονη δυσοσμία

Σκουπίδια εντός και εκτός

Χόρτα ξεφυτρώνουν ανάμεσα στο πλακοστρωτο

Χόρτα έχουν θεριέψει

Γκράφιτι και ξερά φύλα παντού

Σκουπίδα, μπουκάλια και ότι άλλο

Το ένα από τα δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook