Πιάστηκαν λίγη ώρα μετά τις κλοπές το βράδυ της Πρωτομαγιάς – Συνελήφθη και ο πατέρας του ανήλικου

Τέσσερις νέοι Ηρακλειώτες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος  Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Και οι τέσσερις (δύο 26χρονοι, 21χρονος και ανήλικος), κατηγορούνται για τρεις υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής. Επιπλέον, συνελήφθη και 41χρονος Ηρακλειώτης για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία για κλοπές που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 01.05.2017 σε περιοχές των Δήμων Αρχανών Αστερουσίων και Γόρτυνας και κατόπιν αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τέσσερις ημεδαποί, είχαν διαπράξει τις ανωτέρω κλοπές.
Άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (01.05.2017) μεταμεσονύχτιες ώρες, (οι τέσσερις ημεδαποί), ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 26χρονος με τον ανήλικο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω ημεδαποί είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα αφαιρώντας χρήματα, καύσιμα και διάφορα αντικείμενα.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σήμερα (02.05.2017) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγια, 12 κροτίδες και σιδερογροθιά.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook