Γράφει Ο Παραπολιτικός… σε μία κρίσιμη στιγμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

«Παράξενες» συναντήσεις έγιναν σήμερα, σε γνωστό καφέ της πόλης των Χανίων, συναντήσεις που όλως τυχαίως συμπίπτουν με μία σειρά από σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα. 

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, σε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπήρξαν βιαιοπραγίες κατά των παικτών της ομάδας του. 

Μάλιστα στην συνέχεια ακολούθησαν στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις δύο παικτών του Πλατανιά, των Χ. Καρυπίδη και Αλ. Αποστολόπουλου, που κατά την ποδοσφαιρική πιάτσα, είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. 

Στην συνέχεια και ενώ η υπόθεση διερευνάται από τον Εισαγγελέα, δύο αντίθετες δηλώσεις παικτών της ομάδας (Μανούσου & Μπανανά), ότι δηλαδή «δεν έγινε και κάτι σημαντικό», ήρθαν να θολώσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το τι συνέβη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την ώρα που η ΠΑΕ Πλατανιάς δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα λεχθέντα των παικτών.

Σήμερα και ενώ είναι σε εξέλιξη η ερεύνα (διαβάστε εδώ) με καταθέσεις παικτών και στελεχών του Πλατανιά στην Ασφάλεια Χανίων, μία σειρά από παράξενες συναντήσεις έρχονται να ταράξουν τα νερά και να δηλώσουν νέες ισορροπίες (;) στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι αυτού του τόπου.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί στο καφέ Φειδίας στην Πλ. Δικαστηρίων στα Χανιά, συναντήθηκαν οι Χρήστος Καρυπίδης και Γιάννης Στάθης, παίκτες της ομάδας του Πλατανιά με.. τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ένα από τα πολύ σημαντικά στελέχη του ΠΑΟΚ.

Ποια ήταν ακριβώς η δουλειά του στελέχους του ΠΑΟΚ στα Χανιά και για πιο λόγο συναντήθηκε με τους παίκτες του Πλατανιά, την ημέρα που γίνονται οι καταθέσεις για την υπόθεση; 

Πολλά ερωτηματικά και πολλές σκιές που ελπίζουμε να ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού η ομάδα του Πλατανιά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να μπει σε μονοπάτια που ίσως να την οδηγήσουν σε “άσχημα ξεμπερδέματα”.

Δείτε τις φωτό (απο τον Κόσμο της Πόλης), οι δύο πρώτες είναι με τον Χρ. Καρυπίδη και η επόμενη με τον Γ. Στάθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook