Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χθες, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων, στο σύνολο των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Οι εκλογές διεξήχθησαν απολύτως ομαλά, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα κερδήθηκε και το στοίχημα της συμμετοχής και του ανοίγματος στην κοινωνία, καθώς στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής μελών της ΟΝΝΕΔ, εγγράφησαν τις προηγούμενες ημέρες περί τα 9.700 νέα μέλη, προκειμένου για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες, πλέον των μελών που ήδη είχαν εγγραφεί στην Οργάνωση στα πλαίσια του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2016.

H ΟΝΝΕΔ σεβόμενη τον ρόλο, την ιστορία και τα χιλιάδες μέλη της αλλά και τηρώντας στο ακέραιο την δέσμευση της, ήδη από το Συνέδριο Επανίδρυσης, για ανανέωση, συμμετοχικότητα, ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες, προχωρά αποφασιστικά στην επόμενη ημέρα με οργανώσεις ανανεωμένες και δραστήριες σε όλη την επικράτεια, μακριά από εξαρτήσεις, δεσμεύσεις και λογικές του παρελθόντος.

Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χανίων της ΟΝΝΕΔ ανακηρύχθηκε ο Δημήτρης Μπατάκης.

Ο Δημήτρης Μπατάκης είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης και οικονομολόγος υγείας και αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε:” Ευχαριστώ πολύ τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισες από τα Χανιά που με στήριξαν στην εκλογή μου. Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε  η ΟΝΝΕΔ  να παραμείνει η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία των Χανίων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες σε όλη την Ελλάδα.. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για ένα καλύτερο αύριο με μπροστάρη τον  Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαριστώ πολύ την κεντρική ηγεσία της ΟΝΝΕΔ για την άψογη συνεργασία και τη τήρηση του αδιάβλητου της διαδικασίας.”

Στην τοπική οργάνωση Χανίων Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Τσουβαλάς ο οποίος δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ τους νέους και τις νέες της ΟΝΝΕΔ Χανίων  που στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Τοπικής οργάνωσης Χανίων της ΟΝΝΕΔ. Συνεχίζουμε δυναμικά και με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη.”

Στην τοπική οργάνωση Αποκόρωνα Πρόεδρος εξελέγη ο Μανόλης Φουντουλάκης ο οποίος δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ τους Οννεδίτες  και τις Οννεδίτισσες του Αποκόρωνα που στήριξαν την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Τοπικής οργάνωσης Αποκορώνου της ΟΝΝΕΔ. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook