Συνάντηση με το πρόεδρο  και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΙ είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος  παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μάνου Λουτσέτη συζήτησε  με τον πρόεδρο του ΟΦΙ, κ. Πέτρο Μαστοράκη, τον αντιπρόεδρο, κ. Μανώλη Ξομπλαράκη και τα μέλη κ. Μανώλη Γεωργινέ και κ. Νίκο Ματζαράκη για θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές και συγκεκριμένα τα γήπεδα Βουζουνεράκειο και Μισεδάκειο, ενώ έγινε αναφορά και στις παρεμβάσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση υφιστάμενων χώρων, τον καθαρισμό τους, τη διαμόρφωση νέων, τη βελτίωση του χλοοτάπητα και τις λοιπές εργασίες πρασίνου, αλλά και την ανάγκη αλλαγής του τάπητα του Μισεδάκειου, καθότι υποστηρίζει καθημερινά προπονήσεις μικρών παιδιών και ακαδημιών. Παράλληλα  ο κ. Καλαντζάκης αναφέρθηκε και στις προγραμματισμένες εργασίες πρασίνου στο Βουζουνεράκειο στις οποίες άμεσα η υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει.

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε τόσο η βούληση από πλευράς δήμου να υποστηριχθούν στο μέτρο του δυνατού οι αθλητικοί χώροι όσο και η διάθεση του Δ.Σ. του ΟΦΙ να υποστηρίξει έμπρακτα αθλητικούς χώρους και εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλαντζάκης, αφού πρώτα συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΦΙ για το έργο τους στον χώρο του αθλητισμού, ο Δήμος Ιεράπετρας καλύπτει μέχρι και σήμερα όλες τις λειτουργικές δαπάνες και ανάγκες των αθλητικών χώρων, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα σε ομάδες και σωματεία να τους χρησιμοποιούν δωρεάν. Πρόθεση και προτεραιότητα παρόλες τις δυσκολίες και την έλλειψη πόρων είναι σε κάθε περίπτωση η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός τους προκειμένου πρώτα απ’ όλα να είναι ασφαλείς και κατάλληλοι προς χρήση από ομάδες, πολίτες και σωματεία». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook