Στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Βόλο από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Μαΐου θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η αποστολή του ΝΟΧ απαρτίζεται από 15 αθλητές και αθλήτριες, που θέτουν σαν στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Ο ΝΟΧ στην επίσημη ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Το ΟΠΕΝ πρωτάθλημα είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για το Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο οποίο συμμετέχει από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Μαΐου.

Οι αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη θέτουν σαν στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ενώ παράλληλα κάποιοι εξ αυτών κυνηγούν τα όρια για την Εθνική ομάδα. Συνολικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ απαρτίζεται από 15 αθλητές και αθλήτριες.

Το πρωτάθλημα φιλοξενείται στο Κολυμβητήριο Βόλου, το οποίο πέρσι φιλοξένησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ναυτικού Ομίλου: «Το Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ συμμετέχει με 15 αθλητές και αθλήτριες στον ΟΠΕΝ πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Κολυμβητήριο Βόλου, που ως γνωστόν πέρσι φιλοξένησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών και αποτελεί κριτήριο για την ένταξη των αθλητών στις Εθνικές ομάδες Νέων Νεανίδων και Ανδρών Γυναικών ενώ σε αυτό συμμετέχουν 30 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα του ΝΟΧ απαρτιζόμενη από αρκετούς νέους αλλά και πιο παλιούς αθλητές καλείται για μια ακόμη φορά να αποδείξει ότι δεν ανήκει τυχαία στα κορυφαία σωματεία της χώρας. Σε αυτό συμβάλλει σίγουρα το άνοιγμα της πισίνας των 50 μέτρων, διότι θα βοηθήσει τους αθλητές να πραγματοποιήσουν μια όσο δυνατόν καλύτερη εμφάνιση».

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής: Βαρδαλάκη Ναυσικά, Δημουλιός Αθανάσιος, Καλαμαρίδη Αικατερίνη, Κατερινάκη Αικατερίνη, Κούτρης Αστέριος, Κρητικάκη Νικολέτα, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Μπασιά Αμαλία, Ξηρουχάκης Μενέλαος, Ριτζάκη Ευαγγελία, Σκυλουράκη Χριστίνα-Αννα, Τρουλινός Νικόλαος, Τσουρουνάκης Αντώνιος και Χίνος Παντελεήμων.

Ευχαριστήριο σε ΜΟΒΙΑΚ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί την ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. για την παροχή δωρεάν υδροστατικού ελέγχου στις φιάλες που χρησιμοποιούν οι αθλητές Τεχνικής Κολύμβησης στους αγώνες.

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της εποχής η προσφορά της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. αποκτά ακόμη περισσότερο αξία και είναι πολύ σημαντικό ότι οι τοπικές επιχειρήσεις των Χανίων παραμένουν έμπρακτα δίπλα στον αθλητισμό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook