Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για την μετεγκατάσταση του καταυλισμού των Ρομά στο Σκαλάνι, τόνισε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε σήμερα στη Λότζια με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σκαλανίου, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής και δύο ακόμη μέλη του τοπικού συμβουλίου, στον απόηχο της είδησης για μετεγκατάσταση του καταυλισμού των Ρομά στο Σκαλάνι.

Ο δήμαρχος τόνισε πως ναι μεν η περιοχή βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές εξετάζονται από την επιτροπή, ωστόσο η δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόφαση, με την αρμόδια επιτροπή να συνεχίζει κανονικά το έργο της.

Οι διευκρινήσεις του δημάρχου καθησύχασαν και έπεισαν τους εκπροσώπους της περιοχής, αφού ο δήμαρχος τόνισε πως η όποια απόφαση θα ληφθεί κατόπιν συζητήσεως και με τους κατοίκους της περιοχής που θα επιλεχθεί για την μετεγκατάσταση του καταυλισμού.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σκαλανίου, έσκισε ενώπιον όλων, την επιστολή παραίτησης που είχε στείλει στον δήμαρχο.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook