Ο Λευτέρης Μπρούπης που εργάζεται στα Χανιά προκρίθηκε και πλέον εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό

Ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού έχει σκορπίσει στον κόσμο του bartending και όχι μόνο το άκουσμα της είδησης!

Ο Λευτέρης Μπρούπης από το Boheme στα Χανιά, που πριν λίγο καιρό είχε κερδίσει τον Ελληνικό τελικό του «Diplomatico World Tournament» με το εντυπωσιακό cocktail “Sueno de Suerte” και είχε πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό της Βαρκελώνης, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όλων, προκρίθηκε και στον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Λονδίνο.

Η παρουσία του Λευτέρη Μπρούπη στον ημιτελικό της Βαρκελώνης (αρχικά ο διαγωνισμός είχε προγραμματισθεί στη Βενεζουέλα αλλά λόγω των τελευταίων γεγονότων στη χώρα, έγινε στη Βαρκελώνη) εξόχως εντυπωσιακή, με τους κριτές να του δίνουν χωρίς πολύ σκέψη το εισιτήριο για τον τελικό.

Έτσι, ο Καρδιτσιώτης bartender που ζει και εργάζεται στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Boheme, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα ακόμη τελικό, και οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να έρθει ο Παγκόσμιος τίτλος στην Ελλάδα!

Το «Sueno de Suerte», είναι ένα γνήσιο ρούμι κοκτέιλ, με υλικά που «λατρεύουν» το απόσταγμα από τη Βενεζουέλα. Με γενναία δόση από το Mantuano ρούμι του οίκου Diplomatico, λιγοστό (αλλά όσο χρειάζεται) από το εξωτικά παιχνιδιάρικο (και επιβλητικό) σιρόπι καρπών tonka, αλλά και την θαρραλέα προσθήκη από το ξεχασμένο συστατικό fassionola, το Sueno de Suerte εντυπωσιάζει!.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook