Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση του αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Αντώνη Δημοτάκη 38 χρόνων, που χάθηκε από το σπίτι του στην Καισαριανή.

Το «Φως στοΤούνελ» την Παρασκευή 5 Μαΐου  έφερε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση,  που ανατρέπουν τα δεδομένα.

Κάμερα ασφαλείας ταχυδρομείου πίσω από το σπίτι του,  τον κατέγραψε να περνάει με το αυτοκίνητό του, γύρω στις επτά  παρά είκοσι πέντε το απόγευμα της Τετάρτης  26 Απριλίου. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από μάρτυρα,  γειτόνισσα  του αγνοούμενου. Κατέθεσε πως είδε τον αστυνομικό από το μπαλκόνι της  την ίδια περίπου ώρα, να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ κάτω από το σπίτι του, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, σαν να ήταν ταραγμένος. Στη συνέχεια πρέπει να ανέβηκε στο διαμέρισμα του, καθώς εκεί βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Το στοιχείο αυτό δείχνει πως χάθηκε μία μέρα μετά από αυτή που πίστευαν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με μία άλλη μαρτυρία, την ίδια μέρα Τετάρτη 26 Απριλίου, μετά τις επτά και μισή το απόγευμα, φαίνεται να κινήθηκε στην περιοχή Γλυφάδας – Βούλας.  Ο μάρτυρας υποστήριξε πως μίλησε με έναν άνδρα που του έμοιαζε και φορούσε ρούχα που ταιριάζουν με αυτά του αγνοούμενου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του στην περιοχή του Υμηττού όπου ο αγνοούμενος συνήθιζε να αθλείται, πήραν μέρος η Ομάδα  Άμεσης  Επέμβασης  Βύρωνα, η Εθελοντική  Υπηρεσία Δασοπροστασίας  Πυρόσβεσης  Ηλιούπολης  και  Δασοπροστασίας  Παπάγου  Χολαργού.

Οι εθελοντές χαρτογράφησαν την δύσβατη περιοχή και κυριολεκτικά την έχουν οργώσει. Έχουν ερευνήσει μια νοητή γραμμή από το δάσος της Καισαριανής μέχρι και τον Βύρωνα, σε υψόμετρο 600 μέτρων και κάτω. Συνολικά συμμετείχαν είκοσι πέντε εθελοντές, οχήματα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» μέσω skype, οι επικεφαλής των ομάδων Στέφανος Ζερβός, Σταμάτης  Βογιατζόπουλος, και Μίνως  Παγώνης, μίλησαν για την δυσκολία των ερευνών στην περιοχή του Υμηττού αλλά και για τα άβατα σημεία στα οποία δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση. Παραμένουν στην διάθεση της οικογένειας και των Αρχών για έρευνες και σε άλλες περιοχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook