Για οργανωμένο έγκλημα κάνουν λόγο οι αστυνομικές Αρχές ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης του 52χρονου στη Δάφνη που συγκλόνισε το πανελλήνιο για την αποτρόπαια πράξη τους εις βάρους μιας 22χρονης φοιτήτριας.

Η ενέργεια του δράστη σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από τις έρευνες φαίνεται προμελετημένη, δεδομένου του εξοπλισμού που διέθετε το κολαστήριο που για ώρες βασάνισε την άτυχη κοπέλα. 

 Πως ξεκίνησε ο εφιάλτης για την 22χρονη

Το πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα περιστατικό εξελίχθηκε σε ένα διαμέρισμα στη Δάφνη, εκεί όπου η φοιτήτρια είχε πάει προκειμένου να βοηθήσει τον 52χρονο με ειδικές ανάγκες με το καθάρισμα του σπιτιού του.

Η κοπέλα ωστόσο αποφάσισε να μην ξαναπάει στο σπίτι του 52χρονου, γεγονός για το οποίο τον ενημέρωσε. Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο εφιάλτης για την άτυχη νεαρά. Ο δράστης νάρκωσε την 22χρονη με αιθέρα, την έσυρε στο δωμάτιο, την έδεσε χειροπόδαρα και την βίασε.

Μεγαλύτερη φρίκη ωστόσο προκαλεί ότι ο 53χρονος την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο που είχε μετατρέψει σε χώρο…παραγωγής πορνό, πλάνα του οποίου κατέγραψε η κάμερα του Newpost και στον οποίο είχε τοποθετήσει κάμερες παντού για να καταγράφει τον βιασμό της. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διαστροφή του δράστη ήταν τέτοια που έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει κάμερα ακόμη και στο κεφάλι της 22χρονης.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cp-yhA6fy4I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Αναζητούσε θύμα για τις αρρωστημένες ορέξεις του

Η άτυχη κοπέλα βίωσε για 24 ώρες στιγμές τρόμου και παράνοια, όντας έρμαιο στα χέρια του 53χρονου Π.Κ,μέσα σε στο υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Ο χώρος του υπογείου, είχε μετατραπεί σε δωμάτιο παραγωγής ερωτικών ταινιών, με κάμερες σε κάθε μεριά για να «πιάνουν» όλες τις οπτικές γωνίες, ενώ ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας, ειδικά γυαλιά- κάμερα για να μαγνητοσκοπέι τις φρικτές του πράξεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αναζητούσε θύμα για τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσω αγγελίας.

Η φοιτήτρια που είναι απο την επαρχία αναζητούσε δουλειά για να καλύπτει μέρος των εξόδων της. Είχε πάει στο σπίτι του μετέπειτα βιαστή της και είχε κάνει 3 μεροκάματα των 25 ευρώ την φορά. Το απόγευμα της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της οδού Όθωνος για ένα ακόμη και για να πληρωθεί, ο 53χρονος όμως είχε άλλα σχέδια.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι αν ο 53χρονος «τυφλός» αν είχε προσπαθήσει να παρασύρει και άλλες κοπέλες αλλά και σε ποιες ακόμη παράνομες ενέργειες εμπλέκεται. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η καταγγελία μιας άλλης κοπέλας μέσω facebook τον περασμένο Δεκέμβριο φουντώνει τα σενάρια που θέλουν τον 52χρονο να «ψάρευε» τα θύματα του μέσω αγγελιών. Η κοπέλα περιέγραψε την περιπέτειά της όταν αναζητούσε δουλειά, προειδοποιώντας για έναν «επίδοξο βιαστή» που κρυβόταν πίσω από μια αγγελία. 

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά αν αυτή η αγγελία είχε δημοσιευτεί από τον 52χρονο και αν το τηλέφωνο που αναγράφεται σε αυτή, έχει σχέση με τον βιασή της Δάφνης.

Σοκαρισμένη η πρώην σύντροφος του 52χρονου

Έκπληκτη δηλώνει στο άκουσμα της είδησης η πρώην σύντροφος του 52χρονου που επί εννέα χρόνια έζησε στο πλευρό του.

«Όταν το άκουσα, σοκαρίστηκα. Εννιά χρόνια που ήμασταν μαζί δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά. Ποτέ, ποτέ. Μόνο την τελευταία φορά προτού φύγει, τσακωθήκαμε και πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ του όρμησα. Τσακωθήκαμε και μετά από μερικές ημέρες έφυγε και πήρε και κάποια πράγματα που είχα πληρώσει εγώ. Του έκανα και καταγγελία», δήλωσε η πρώην σύντροφος του 52χρονου.

Στο στήθος της ένα τατουάζ με το όνομά του και το δικό της, που δεν αφαίρεσε όπως λέει, καθώς ο άνθρωπος αυτός υπήρξε ένα κομμάτι στης ζωής της. Τον είχε γνωρίσει ενώ ακόμα ήταν παντρεμένος τη δεκαετία του ’90. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και τελείωσε το 2014.

«Δούλευε με συμβάσεις στο Δήμο Δάφνης, αλλά έφτιαχνε και κομπιούτερ στο σπίτι. Δούλευε και σε κάποιες άλλες εταιρίες σποραδικά. Εγώ τότε έπαιρνα καλά λεφτά αλλά όταν έγιναν οι μειώσεις στους δημόσιους υπαλλήλους ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Πάνω σ’ αυτό τσακωνόμασταν πιο πολύ», συμπληρώνει η ίδια.

«Είχε πρόβλημα όρασης», λέει, περιγράφοντας ότι, στο ένα μάτι είχε πρόβλημα εκ γενετής. «Στο άλλο έπαθε κάποια στιγμή κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό κι έκανε ενέσεις γιατί μάζευε υγρό. Περίπου έναν χρόνο πριν χωρίσουμε. Το 2013 πρέπει να ήταν. Όταν τα χαλάσαμε έβλεπε θαμπά, θολά».

 «Είχα δει τα γυαλιά κάμερα»

«Είχα δει τα γυαλιά κάμερα. Κάποια στιγμή είχα πάει να του ζητήσω μια βοήθεια και είδα ότι φόραγε γυαλιά που έχουν κάμερα στη μέση. Μάλιστα επειδή βριστήκαμε μου λέει: ‘Τα καταγράφω όλα στην κάμερα’. Νεύριασα, εγώ, και του λέω ‘αφού τα καταγράφεις όλα, κατάγραψε κι αυτό’, και του έκανα μια χυδαία χειρονομία. Αυτά τα γυαλιά από ό,τι μου είπε, είναι ειδικά και συνδέονται με τα μάτια και με ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ που μεταφέρει τις σκιές και τα διάφορα χρώματα σε πιο συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκέφαλο, δηλαδή, βλέπει αυτόν που κοιτάει κάπως πιο καθαρά» ανέφερε η πρώην σύντροφος του δράστη προσθέτοντας ότι δεν γνώριζε ότι είχε προσλάβει την νεαρή φοιτήτρια για να τον βοηθά.

«Παλιά είχε μια ηλικιωμένη που του καθάριζε, πρέπει να ήταν ξένη. Δεν την ήξερα την άλλη κοπέλα, την φοιτήτρια. Στεναχωριέμαι πολύ για το κορίτσι. Άκουσα τα χίλια μύρια ότι της έκανε. Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό, θα χρειαστεί πολλή βοήθεια αυτή η κοπέλα», δήλωσε σχετικά.

”Μου έβαλε αναισθητικό πανί στο πρόσωπο”
Η 22χρονη φοιτήτρια που «μαρτύρησε» στα χέρια του 52χρονου τυφλού σοκάρει με την κατάθεσή της. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι την αιφνιδίασε και την έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook