Μια μεγάλη ανάσα στην δύσκολη οικονομικά εποχή που περνάει η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι και η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. 
Ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει έμπρακτα τις τελευταίες μέρες την αγάπη του για την ομάδα και κατανοώντας το γεγονός ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για ρευστό σχηματίζει κυριολεκτικά ουρές κάθε μέρα για να πάρει ένα διαρκείας. 
Χαρακτηριστικό είναι το ότι κάθε μέρα πωλούνται πάνω από 300 εισιτήρια διαρκείας και αυτό έχει ανεβάσει κατά πολύ την κίνηση στα διαρκείας καθώς μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ είχαν πουληθεί 2.204 εισιτήρια . 
Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ αν η κίνηση είναι ίδια και τις επόμενες ημέρες μέχρι το Σάββατο θα έχει ξεπεραστεί το φράγμα των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας που θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ. 
Δόθηκε παράταση 
Λόγω της αυξημένης ζήτησης μάλιστα που υπάρχει για τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ ότι θα δοθεί μια παράταση τριών ημερών μέχρι και το προσεχές Σάββατο 13 Αυγούστου στις εκπτώσεις που υπάρχουν στα διαρκείας. Από τις 13 Αυγούστου και μετά οι τιμές θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 50 ευρώ σχεδόν σε όλες τις θύρες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook