Το καλοκαιράκι πλησιάζει επικίνδυνα και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Ήρθε η στιγμή που να αρχίσεις την ηλιοθεραπεία! Γιατί πώς αλλιώς θα υποστηρίξεις τα μίνι, καλοκαιρινά σου φορεματάκια αν τα πόδια σου είναι άσπρα σαν το γάλα; Και αν δεν έχεις χρόνο να πας στην παραλία, no worries! Ένα «ψεύτικο» μαύρισμα με μια μαυριστική λοσιόν είναι η λύση στο πρόβλημά σου.

Για να είσαι όμως σίγουρη ότι εφαρμόζεις τέλεια την λοσιόν αυτή και έχεις ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, τα παρακάτω 4 tips θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το look που επιθυμείς!

#1. Βρες το κατάλληλο self-tanner για εσένα. Βρες την σωστή απόχρωση (μην είναι πολύ σκούρα, ειδικά αν δεν έχεις κάνει καθόλου ηλιοθεραπεία) και να είναι σε μορφή μους ή σε κρεμώδη υφή που έχουν καλύτερη εφαρμογή.

#2. Προετοίμασε το δέρμα σου. Φρόντισε να έχεις ξυρίσει τα πόδια σου για ένα smooth αποτέλεσμα. Σημαντικό είναι επίσης, να είναι τελείως στεγνή η επιδερμίδα σου για να απλωθεί καλά η μαυριστική λοσιόν.

#3. Άπλωσε καλά. Έτσι όπως πρέπει να κάνεις καλό blending με το μακιγιάζ σου, έτσι και εδώ με το self-tanner. Φρόντισε να απλώσεις ομοιόμορφα το προϊόν και σε όλο το σώμα.

#4. Εφάρμοσε το self-tanner το βράδυ. Έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι το πρωί έχει στεγνώσει καλά. Επίσης, θα μπορέσεις να αφαιρέσεις τυχόν περιττό προϊόν από την επιδερμίδα, ενώ θα έχει φύγει η έντονη μυρωδιά που έχουν συνήθως αυτά τα προϊόντα!

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook