Καταγγελία 17χρονης μαθήτριας, κόρης αυτοδιοικητικού παράγοντα του Ηρακλείου για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό ταξί που την μετέφερε σπίτι της – Ανταλλαγή μηνύσεων και αυτόφωρο για τη 17χρονη και τον 49χρονο ταξιτζή.

Στο αστυνομικό τμήμα πέρασαν τη χθεσινή νύχτα και ένας 49χρονος ταξιτζής οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όπως καταγγέλει η 17χρονη κόρη γνωστού αυτοδιοικητικού παράγοντα του Ηρακλείου, το βράδυ της Κυριακής και αφού διασκέδασε με την παρέα της σε καφετέρια, κάλεσε ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι της, που βρίσκεται σε απομεκρυσμένη περιοχή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 17χρονη κατά τη διάρκεια της διαδρομής έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ενώ όταν έφτασαν στο σπίτι της και πλήρωσε το αντίτιμο της διαδρομής ο 49χρονος δεν δίστασε να την απειλήσει με βιασμό.

Η 17χρονη μίλησε στους γονείς της και μαζί απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου η κοπέλα υπέβαλε μήνυση.

Ο 49χρονος εντοπίστηκε άμεσα και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά την αναγνώρισή του από την κοπέλα συνελήφθη.

Το επεισόδιο όμως είχε και συνέχεια αφού ο 49χρονος ταξιτζής μήνυσε την 17χρονη για ψευδή καταμήνυση, αφού όπως υποστήριξε ναι μεν πήρε την κούρσα αλλά ουδέποτε προσέβαλε την κοπέλα με οπιονδήποτε τρόπο.

Και οι δύο πέρασαν τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να καταλήξουν στο αυτόφωρο, ωστόσο με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι μέχρι να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook