Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 30χρονης πρωταγωνίστριας του υποψήφιου για Όσκαρ «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, Μαίρης Τσώνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χθες το πρωί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως προκύπτει από προφορική ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, χθες το πρωί, η ίδια η ηθοποιός πήρε τηλέφωνο στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και είπε: «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε…». Η νεαρή γυναίκα ζήτησε ασθενοφόρο στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς ανέβηκαν στον όροφο που τους είχε υποδείξει στο τηλέφωνο η ηθοποιός. Την πόρτα άνοιξε ένας άντρας, ο οποίος τους οδήγησε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, λέγοντάς τους ότι η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως, δυστυχώς, διαπίστωσαν, η νεαρή γυναίκα είχε εκπνεύσει από αίτια που δεν συνάδουν με εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο περίεργο. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν οι συγγενείς της θα ζητήσουν να γίνει νεκροτομή στη σορό, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook