Με 9 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει ο Α.Σ. Κρήτες στο 7ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim&liu, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο των Άνω Λιοσίων από τις 12 μέχρι τις 14 Μαΐου.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.ΤΑ.Ν.Ε., υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) και θα συμμετάσχουν 1750 αθλητές.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ για την Αθήνα όπου κ θα συμμετέχει στο 7ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim&liu το οποίο διοργανώνει η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.), της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) και θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων από 12-14 Μαΐου με την συμμετοχή 1750 αθλητών.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους αθλητές ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΥΘΑΛΙΑ, ΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΡΑΜΠΑΛΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΒΟΥΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΡΗΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΟΥΠΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ,ΖΩΓΡΑΦΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (Φώτο) τον αρχηγό ομάδας κ.Ζωγραφίδη Χρήστο και τον προπονητή του συλλόγου Καντάρα Νικόλαο, ο οποίος δήλωσε: «είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη επίσημη διοργάνωση για παιδιά 6-11 ετών που γίνεται, και αυτό εξηγεί γιατί το Ταεκβοντό είναι το Νο 1 ατομικό άθλημα στη χώρα βάση αριθμών και στοιχείων της Γ.Γ.Α.

Είναι αξιοθαύμαστο ότι ο αριθμός των 1750 συμμετοχών που είναι μόνο για το αγωνιστικό, συμπληρώθηκε μέσα σε μιάμιση ώρα, και αυτό δείχνει την ραγδαία ανάπτυξη που έχει το άθλημα στη χώρα. 

Εύχομαι τα παιδιά να ευχαριστηθούν τους αγώνες τους, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και να επιστρέψουμε υγιείς».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και με κάσκες για τις ηλικίες 10-11 ετών, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν κ τεχνικοί αγώνες (πούμσε) ατομικοί, (πούμσε) γονέα-παιδιού, και ομαδικό αγωνιστικό. Ταυτόχρονα θα διεξάγονται δοκιμασίες ανίχνευσης ταλέντων, εργαστήριο ολυμπιακής παιδείας καθώς και διάφορες άλλες δράσεις.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook