H μικρούλα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς πέφτοντας στα ορμητικά νερά του τεχνητού «ποταμού»

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από τον τραγικό θάνατο ενός 11χρονου κοριτσιού στο θεματικό πάρκο Drayton Manor, το οποίο βρίσκεται στο Στράτφορντσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η μικρούλα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς πέφτοντας στα ορμητικά νερά του τεχνητού «ποταμού», από τις ειδικές βάρκες που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι Splash Canyon. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπέρμιγχαμ, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στις 14.15 (τοπική ώρα). Οι επισκέπτες του πάρκου άκουσαν ξαφνικά ουρλιαχτά από την είσοδο του Splash Canyon, ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του πάρκου. Έντρομοι, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του πάρκου, που με τη σειρά τους κάλεσαν ασθενοφόρο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η τραγωδία συνέβη σε ένα πάρκο που – θεωρητικά – πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και δέχεται καθημερινά χιλιάδες ανήλικους επισκέπτες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την ώρα του δυστυχήματος η άτυχη μικρούλα και οι συμμαθητές της βρίσκονταν υπό την επίβλεψη ενός καθηγητή, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν βρισκόταν εντός του περίκλειστου χώρου του Splash Canyon ή εάν περίμενε τα παιδιά απέξω.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα ώστε να αποδοθούν ευθύνες για το σοκαριστικό συμβάν. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook