Έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην 20χρονη Χανιώτισσα που πάσχει από οξεία λευχαιμία, ο κόσμος ως κοινό και οι καλλιτέχνες συμμετέχοντας στη συναυλία αλληλεγγύης.

Η αποψινή βραδιά ήταν διαφορετική. Αρκετός κόσμος και μια πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών έδωσαν απόψε το “παρών” στο Κτήμα Κανατάκη όχι μόνο για να απολαύσουν μια μοναδική μουσική βραδιά αλλά για έναν πιο ιερό σκοπό, να στηρίξουν έμπρακτα μια 20χρονη Χανιώτισσα στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες νοσηλείας στη Γερμανία της κοπέλας που πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Ένα τεράστιο μπράβο στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς και κυρίως σε όλους τους πολίτες που απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι δίπλα στον συνάνθρωπό τους όποτε αυτός τους χρειαστεί.

Τον χώρο διέθεσε με δική του πρωτοβουλία ο κ. Γιώργος Κανατάκης καλώντας σε αυτή την προσπάθεια μουσικούς και ζητώντας και τη συνδρομή της κας Ιωάννας Ροζάκη.  Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν οι Νίκος Ζωιδάκης, Κώστας Φιωτάκης, Γιώργος Μαγκελάκης, Γιάννης Γιαννουδάκης, Ηλίας Χορευτάκης και Περικλής Τζουγανάκης, ενώ στην εκδήλωση εμφανίστηκε και συμμετείχε και η αγαπητή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα της 20χρονης ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες όσο και τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook