Η ΚΕΔ όρισε τον Χανιώτη διαιτητή στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών και οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια, διαμαρτυρία και ανησυχία του για τον ορισμό διαιτητών του συνδέσμου Χανίων, ιδιαιτέρως για τον Κο Κασσελάκη, στον επόμενο αγώνα μας με τον Ερμή Ζωνιανών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κος Κασσελάκης είχε ξεκάθαρα αλλοιώσει το αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα μας με τον Ιάλυσο στον πρώτο γύρο, μην καταλογίζοντας 2 καταφανέστατα πέναλτι υπέρ μας και συνεπώς «κλέβοντας» μας 2 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Εργοτέλης έχει επίσης αδικηθεί φέτος από διαιτητές του συνδέσμου Χανίων στους εντός έδρας αγώνες με  Άγιο Ιερόθεο και Προοδευτική.

Η αντιμετώπιση μας από τους Χανιώτες διαιτητές μας ανάγκασε να ζητήσουμε την εξαίρεση τους από τους αγώνες μας στα τέλη Φεβρουαρίου, με την ΚΕΔ να κάνει δεκτό το αίτημα μας μέχρι σήμερα. Απορούμε λοιπόν και διαμαρτυρόμαστε για την αλλαγή στάσης της ΚΕΔ, παρότι εξακολουθούμε να της έχουμε εμπιστοσύνη.

Ελπίζουμε ότι η κακή φετινή «παράδοση» θα σπάσει την Κυριακή και οι Χανιώτες διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός τόσο κρίσιμου για εμάς αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή για ακόμα μια φορά διαιτητές από τα Χανιά αδικήσουν την ομάδα μας, θα θεωρήσουμε ηθικά υπεύθυνους τόσο τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων όσο και την ΕΠΣ Χανίων.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο, από μια διαιτησία 50-50. Την απαιτούμε και δεν θα ανεχτούμε οτιδήποτε άλλο…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook