Με δάκρυα και συγκίνηση ο αποχωρισμός στην ομάδα των Διασήμων

Αρκετά συναισθηματικό και έντονο το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μετά και τη νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα της επικοινωνίας και τα μηνύματα που διάβασαν οι παίκτες της ομάδας από τα οικεία τους πρόσωπα. 

Με διάφορους τρόπους είτε μαγειρεύοντας πιτάκια είτε ραπάροντας όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας προσπάθησαν να αποφορτιστούν πριν το βραδινό συμβούλιο.

Τελικά η παίκτρια που φεύγει από το παιχνίδι είναι η Λάουρα παρόλο που τα προγνωστικά μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης έδιναν την Ευρυδίκη ως αυτή που θα έφευγε από το survivor.

«η μεγαλύτερη μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη που την αφήνω μόνη της εδώ. Αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δυνατή. Τα έχει καταφέρει σε ανδροκρατούμενο χώρο ξανά. Στο παιχνίδι έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα και έχω περάσει φανταστικές στιγμές. Έχω μάθει να ξεπερνάω κατά πολύ τον εαυτό μου. Με στήριξε η ομάδα μου αλλά και οι Μαχητές. Με περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες οι δικοί μου άνθρωποι».

Στη συνέχεια η Λάουρα μίλησε στην Ευρυδίκη λέγοντάς της ότι την αγαπά πολύ και πως την περιμένει έξω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια. Η Ευρυδίκη με κλάματα της είπε πως «μακάρι να έφευγα εγώ. Έχω γίνει τελείως κλαψιάρα»

Νωρίτερα ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε πως την ομάδα του την συμφέρει να αποχωρήσει η Ευρυδίκη ή Μπο μιας και τους θεωρεί τους πιο δυνατούς παίκτες.

Η Λάουρα από την πλευρά της είχε δήλωσε πριν την ανακοίνωση της ψηφοφορίας πως νιώθει ένα βάρος αν μείνει μόνη της και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook