Η συμμετοχή στα προημιτελικά στα Διπλά για τον Τζώρτζη Κοκκινάκη και τη Στελλίνα Μαρινάκη στην κατηγορία 12 ετών είναι οι πιο αξιοσημείωτες διακρίσεις για τον ΟΑΧ, στο 2ο φετινό Ε1, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Η συμμετοχή στα προημιτελικά στα Διπλά για τον Τζώρτζη Κοκκινάκη και τη Στελλίνα Μαρινάκη στην κατηγορία 12 ετών είναι οι πιο αξιοσημείωτες διακρίσεις για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων όσον αφορά τη συμμετοχή του στο 2ο φετινό Ε1 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στα γήπεδα των Α.Ο.Α. Λε Ρακέτ, Ο.Α. Καλαμαριάς και ΑΣΑ Θεσσαλονίκης.

Ο Κοκκινάκης συγκρότησε δίδυμο με τον Σπύρο Παπαγεωργίου από τον Α.Ο.Α. Λε Ρακέτ και η Μαρινάκη με την Ιφιγένεια Καυκά από τον Α.Ο.Α. Παπάγου.

Στα Μονά, η Στελλίνα Μαρινάκη βρέθηκε στη φάση των “16” σημειώνοντας μία νίκη στο κυρίως ταμπλό στα Κ12 ενώ στον α’ γύρο πήραν μέρος οι Στέλιος Ζερβός και Τζώρτζης Κοκκινάκης (Α12), Ανδρέας Κονταράκης (Α16) και Μύριαμ Μιουμπή (Κ16).

Τέλος, τρία ακόμη παιδιά συμμετείχαν στα προκριματικά χωρίς να καταφέρουν να περάσουν στο κυρίως ταμπλό. Πρόκειται για τους Χρήστο Κασαπάκη (Α14), Αννα Αλπάντη (Κ14) και Μαρία Βαρβεράκη (Κ16).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook