Αποστολή Νέα Υόρκη: Κώστας Συλιγάρδος

´Ανοιξε “τις πύλες ” της την Παρασκευή 12/5/17 για το κοινό,η πρώτη έκθεση τουρισμού αποκλειστικά για την Ελλάδα GReek Panorama στην καρδιά του Manhattan στο Central Station,με την συμμετοχή όλων των δυναμικών τουριστικών περιοχών της Ελλάδος,μεταξύ των οποίων η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο.

Τα εγκαίνια έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής πλήθους κόσμου από την Ομογένεια και παραγόντων του Τουρισμού.

“Πρόκειται για ένα επίτευγμα,για ένα δύσκολο κατόρθωμα που σήμερα πήρε σάρκα και οστά με την συμμετοχή όλων όσοι πίστεψαν σε μας και θέλουν να επενδύσουν με σοβαρότητα στην τουριστική αγορά των ΗΠΑ ” τόνισε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης μιλώντας στον Κώστα Συλιγάρδο.

“Σήμερα απλά ξεκινάει μια νέα διαδρομή που θα φέρει όλα όσα κάποιος μπορεί να οραματισθεί για το αύριο του Ελληνικού τουρισμού”,κατέληξε.

Τις πολύμηνες προσπάθειες για την υλοποίηση αυτής της έκθεσης υποστήριξε ο Νίκος Φίλας με τον ΕΛΛΑΣ FM και με την ομάδα του,που πραγματικά έδρασε καταλυτικά στο όλο εγχείρημα που είχε απίστευτα μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως γνωρίζουν μόνο όσοι ξέρουν τα δεδομένα της αγοράς στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός που μόνο σήμερα πέρασε από το Central Station και που είδε το brand GREECE,έφτασε τους 700.000.

Είχε προηγηθεί χτες όλη μέρα στο Kellari η διαδικασία των Β2Β συναντήσεων όπου στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις επαφές που έγιναν.

Η βραδιά έκλεισε με την δεξίωση που επίσης σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία με την συμμετοχή πολλών επιφανών παραγόντων της ομογένειας και πολλών δημοσιογράφων των ΗΠΑ ,οι οποίοι έχουν δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως και οι εκπρόσωποι των Ελληνικών Αρχών και φορέων.

Κρήτη και Νότιο Αιγαίο έκλεψαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους και απέδειξαν γιατί είναι οι leader στον Τουρισμό.

Η Περιφέρεια Κρήτης,ο Δήμος Ηρακλείου και Ρεθύμνου,αλλά και το Επιμελητήριο Ηρακλείου ξεχώρισαν με την παρουσία τους,ενώ και το Νότιο Αιγαίο και η Ρόδος κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος κλέβοντας τις εντυπώσεις και δικαιώνοντας την επιλογή τους να διανίσουν 5500 χιλιάδες μίλια για να βρεθούν εδώ.

Η εκθεση συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο με το Ελληνικό στοιχείο και πάλι να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook