Ο Ερασιτέχνης με ανακοινώσεις του τοποθετείται για ζητήματα που προέκυψαν πρόσφατα με δύο μέλη του, τους Αντώνη Βασιλομιχελάκη και Κική Πολάκη.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Για Βασιλομιχελάκη:

«Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά που έγινε χθες Παρασκευή 12/5/17 και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου και σύμφωνα με το καταστατικό του, διαγράφηκε από μέλος του Δ.Σ. λόγω συνεχόμενων απουσιών από τα συμβούλια του ερασιτέχνη ο κύριος Αντώνης Βασιλομιχελάκης».

Για Πολάκη:

«Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, η διοίκηση του ερασιτέχνη διευκρινίζει ότι η συμμετοχή της κυρίας Πολάκη, ως επίσημης προσκεκλημένης σε εκδήλωση της γυναικείας Ομάδας του ΠΑΟΚ, ήταν καθαρά προσωπική της υπόθεση και δεν αφορά τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά.

Υπενθυμίζουμε ότι στο περσινό αγώνα Κυπέλλου της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα μας λόγω αποχής των παικτριών και μη επίδοσης των δελτίων στους διαιτητές τιμωρήθηκε με μείον 2 βαθμούς και έπεσε από την Α στην Β Εθνική κατηγορία, παρ’ όλο που πριν από το συγκεκριμένο αγώνα είχε σωθεί, ενώ πλήρωσε και πρόστιμο άνω των 2.000 ευρώ. Και όλα αυτά με αρχηγό αποστολής την Κική Πολάκη».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook