Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, «κοιμήθηκε» για 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και η ανωτερότητα του δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη – παρότι την άξιζε – μένοντας στο 1-1 με τον Άρη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις και επιβράβευσε τους Μιλοσάβλιβ, Όγκμποε για την εμφάνιση τους στην Λαμία δίνοντας τους φανέλα βασικού. Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα του με τον Άρη να έχει παθητικό ρόλο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Τελικά η ανωτερότητα του επιβεβαιώθηκε μετά από μια εξαιρετική συνεργασία των Παντίδου, Βουό που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Μιλοσάβλιεβ που με έναν κεραυνό εκτέλεσε τον Διούδη κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ. Τα αίματα άναψαν μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα ο Θάνος να αποβάλλει Μπούρμπο και Παντίδο

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και έδωσε στον Άρη αρκετό χώρο με αποτέλεσμα ο Άρης να τον κλείσει στο μισό γήπεδο δίχως να μπορέσει να κάνει ευκαιρία. Τελικά, ήρθε η ισοφάριση με την πρώτη φάση που δημιούργησε ο Άρης όταν ο Τάτος έβγαλε την σέντρα και ο Καπνίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook