Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης τίμησε σήμερα Πέμπτη 10-8-2011 την ΦΙΛΙΩ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ, μέλος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης.

Ο κ. Βουλγαράκης παρέδωσε τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικό δώρο στην Χανιώτισσα αθλήτρια στην οποία προσφέρθηκαν και βιβλία που έχει εκδώσει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γ. Κονταξάκη.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ο κ. Βουλγαράκης εξήρε το επίτευγμα της εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης, η οποία απέκτησε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο για ελληνική ομάδα οποιουδήποτε αθλήματος, συνεχάρη τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία τίμησε τα Χανιά αλλά και τη χώρα μας και την διαβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα είναι πάντα δίπλα της και θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα τα αθλητικά και προπονητικά κέντρα.

Η νεαρή αθλήτρια, από τη μεριά της, ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για την εκδήλωση προς τιμήν της και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ίδια και οι συναθλήτριές της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook