Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ νίκησε με 3-2 την Τριγλία Ραφήνας, σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη της και ουσιαστικά θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ιωνικού για να μην την “απασχολεί” το αποτέλεσμα στο Ιάλυσος-Ηλυσιακός.

Ο δρόμος για τη νίκη άνοιξε στο 10’ με το γκολ-πέναλτι του Αρσενίεβιτς (το κέρδισε ο Ντεντάκης), για να γίνει το 2-0 στο 20’ με τον Καρβουνιάρη, που αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του με ανθοδέσμη και… καρδούλες, λόγω της γιορτής της μητέρας! Στο 35’ ξανά ο Αρσενίεβιτς σκόραρε για το 3-0.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 37’ με τον Μπιταξή, ενώ στο 56’ ο Καμβύσης “σημάδεψε” το δοκάρι. Στο 82’ ο Μακρής μείωσε σε 3-2, αλλά δεν υπήρξε κάτι άλλο μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης (76’ λ.τρ. Καλοριζικάκης), Ντεντάκης (70′ Ζντράβκοβιτς), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Σταθινάκης, Κυτράκης, Περδικάκης, Αρσενίεβιτς, Σουμπασάκης (59’ Τσικουδάκης), Τσίτας.

Τριγλία Ραφήνας (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Κοτσαλάς (70′ Τριφιάτης), Μακρής, Μπιταξής, Παπασάββας, Τσάγκαρης, Καρβουνίδης, Ποτουρίδης, Τσεβάς (62’ Τζάθας), Νικολόπουλος (85′ Βεντούρας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook