Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Minecraft, το ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι που εξαγόρασε έναντι $2,5 δισεκατομμυρίων το 2014, πρόκειται να κυκλοφορήσει για την τελευταία κονσόλα της Nintendo.

Η έκδοση Switch του Minecraft δεν διαφέρει από τις εκδόσεις για τις άλλες κονσόλες και περιλαμβάνει τα multiplayer mini games, Battle και tumble. Επίσης έρχεται με ορισμένα χαρακτηριστικά ειδικά για το Switch. Οκτώ παίχτες μπορούν να δημιουργούν μαζί σε multiplayer mode ή και τοπικά, αν όλοι οι παίχτες έχουν Switch. Εναλλακτικά, τέσσερις παίχτες μπορούν να παίζουν μαζί σε split-screen mode από μία μοναδική κονσόλα.

Ένα πρωτότυπο χαρακτηριστικό, είναι ότι αν η τηλεόραση δεν είναι διαθέσιμη, οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το kickstand της συσκευής για να παίξουν σε tabletop mode. Επιπλέον μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν το Joy-Cons ή το χειριστήριο Pro. Η Microsoft λέει επίσης ότι όταν βρίσκεται σε portable mode, το Minecraft τρέχει εξίσου ομαλά με το κανονικό, και στα 60fps με ανάλυση 720p (άγνωστο για πόση ώρα μπορεί να παίξει κάποιος όταν βασίζεται αποκλειστικά στην μπαταρία).

Η έκδοση του Minecraft για το Switch διαθέτει εντυπωσιακό περιεχόμενο ειδικά για την κονσόλα, έτσι όπως και στην έκδοση Wii U, υπάρχει το Super Mario Mash-Up Pack, που περιλαμβάνει skins, χαρακτήρες και μουσική από το θρυλικό παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σε διάφορους νέους κόσμους, εμπνευσμένους από την Κινέζικη μυθολογία, την Ελληνική μυθολογία κ.ά. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook