Για Χανιώτη πρωθυπουργό έκανε λόγο η κα Άννα Καραμανλή από τα Χανιά η οποία επανέλαβε το αίτημα για πρόωρες εκλογές

Ως ευκαιρία στις επόμενες εκλογές να αναδείξουν τα Χανιά πρωθυπουργό από την Κρήτη και μάλιστα από τα Χανιά, χαρακτήρισε η Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Άννα Καραμανλή, μια εκλογική στήριξη της ΝΔ από τους Χανιώτες ψηφοφόρους.

 

Η κα Καραμανλή παρευρέθηκε στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Χανίων ως ομιλήτρια με θέμα την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, τη συμφωνία με τους δανειστές και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η κα Καραμανλή επανέλαβε το πάγιο αίτημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ανεξάρτητα από το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Όπως τόνισε τα μέτρα που θα τεθούν προς ψήφιση δεσμεύουν τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και την κρατούν σε επιτήρηση χωρίς μάλιστα να εξασφαλίζει χρηματοδότηση, ενώ επέκρινε το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταπατήσει όλες τις κόκκινες γραμμές που η ίδια είχε θέσει και μάλιστα την καταπάτηση αυτή τα στελέχη της κυβέρνησης θα την ψηφίσουν με τα δυο τους χέρια.

Η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, δεν παρέλειψε να καταδικάσει και την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, από τη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα τον Ηλία Κασιδιάρη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook