Με πρωτοβουλία της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων επιλύθηκε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής

Σε συνέχεια των αποφάσεων που πάρθηκαν στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου Γ. Κελαϊδή και του Ανρ. Μαυριγιαννάκη, Γραμματέα της ΛΦΣΧ, μαζί με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Ν. Χανίων κ. Κώστα Μανωλικάκη.  

Στην συνάντηση τέθηκαν τρία σημαντικά θέματα που αφορούν στα Μέλη του Συλλόγου μας, καθώς και όλους τους ιδιοκτήτες σκαφών. 

Συγκεκριμένα τέθηκε το θέμα της μέχρι τώρα αδυναμίας πρόσδεσης για ολιγόωρη στάση των σκαφών μας στο λιμάνι της χώρας Σφακίων, αφού όλες οι θέσεις ήταν μόνιμα κατειλημμένες. 

Επίσης ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που συζητήθηκε είναι και το θέμα της πρόσβασης στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού στο τμήμα του δρόμου από το κιόσκι της ΑΝΕΔΥΚ μέχρι την γλύστρα, το μικρό πλάτος του δρόμου σε συνδυασμό με τα παρκαρισμένα οχήματα και στις δύο πλευρές δυσκολεύουν πολύ την κίνηση των αυτοκινήτων με ρυμουλκούμενο σκάφος.

Τέλος στον κ. Μανωλικάκη τέθηκε και το θέμα της βελτίωσης της γλύστρας στην κάτω Σούδα, της μοναδικής εύκολα προσβάσιμης γλύστρας στα Χανιά. 

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου άκουσε με προσοχή τα θέματα και σε επιτόπια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κεντρικό Λιμενάρχη Χανίων του ζήτησε να φροντίσει να μην παρκάρουν τα οχήματα από την μία πλευρά που δρόμου που οδηγεί από το κιόσκι της ΑΝΕΔΥΚ στην γλύστρα, ενώ ζήτησε να μεριμνήσουν τα Λιμενικά όργανα να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την πρόσδεση των σκαφών για ολιγόωρη στάση στην προβλήτα δίπλα στην γλύστρα για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Τέλος ο κύριος Κ. Μανωλικάκης δεσμεύτηκε το επόμενο διάστημα να προβεί σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της γλύστρας στην Κάτω Σούδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook