Το ΕΚΑΒ στην σημερινή απεργία θα συμμετέχει με  το 50% του προσωπικού του με Ποσοστό Ασφαλείας, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ΗΣ Περιφέρειας Κρήτης συμμετέχει στην γενική απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ  την Τετάρτη 17/05/2017.

Συνάδελφοι πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην στο Ε.Κ.Η στις 10πμ το πρωί. Το ΕΚΑΒ στην αυριανή σημερινή θα συμμετέχει με  το 50% του προσωπικού του με Ποσοστό Ασφαλείας, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Διεκδικούμε:

Να ακυρωθεί και να μην ψηφιστεί, από τη Βουλή, το 4ο μνημόνιο.

Την κατάργηση όλων των μνημονιακών Νόμων που έχουν ψηφιστεί από το 2010 μέχρι σήμερα

Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη αναγκών και επαρκή χρηματοδότηση σε Υγεία, Παιδεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία και σε όλες τις Κοινωνικές Υπηρεσίες με κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας

Να σταματήσει η καταλήστευση του εισοδήματός μας από τη φορολογική επιδρομή και τη μείωση του αφορολόγητου.

Το σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων και της εκποίησης του δημόσιου πλούτου και την επαναφορά στο Δημόσιο των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, των αεροδρομίων, των λιμανιών και όλων των υποδομών της χώρας.

Την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ.

Διαγραφή του χρέους.

Το προσωπικό που θα βρίσκεται σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ στον χώρο εργασίας θα ενεργοποιείται  μόνο όταν η Πολιτική Σχεδίαση Εκτάκτου Ανάγκης (ΠΣΕΑ) το ζητήσει ή έπειτα από Πολύνεκρα Ατυχήματα, Καταστροφές ή  Σεισμούς .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook