Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει  παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ (Δάφκος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Ράντι, Χισι, Μπουρσέλης, Βρεττός, Οστοιτς), αλλά και κάποια παιδιά απ την Κ19 του ΟΦΗ (Περδίκης, Λαγουδάκης, Κοκολογιάννης), οι οποίοι μάλιστα άφησαν καλές εντυπώσεις.

Στις επίλεκτες στιγμές του αγώνα, η επιστροφή του Γιάννη Κοιλιάρα στα παιχνίδια (έστω και σε φιλικό) μετά από πολύ καιρό.

Το φιλικό έγινε απο πλευράς ΟΦΗ, λόγω του ότι η κρητική ομάδα έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική, καθώς θα πάρει χωρίς αγώνα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο οποίος έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ ο Αντουκόρ στο 30’ μετά από ωραία ενέργεια των Πάγκαλου και Μάνου και έτοιμο γκολ που έδωσε ο τελευταίος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε ακόμη καλές στιγμές με τον Πάγκαλο (2’), Μάνο (27’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε δυο ακόμη τετ-α-τετ με το Μάνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα  έπεσε.

Ο Γιούχτας ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φουκαράκη στο 80’.

Όμως ο ΟΦΗ απάντησε με άλλα τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Μάνο στο 82’ μετά από ωραία πάσα του Χίσι.

Ο Μπουρσέλης στο 83’ έκανε το 3-1, μετά από έξοχη μπαλιά του νεαρού Περδίκη (γενν. 1999).

Ενώ το τελικό 4-1 έγραψε με σουτ ο Ράντι στο 84’.

Το φιλικό ΟΦΗ -Γιούχτας έληξε με το Νίκο Παπαδόπουλο να φεύγει αγκαλιασμένος απο το γήπεδο με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΟΦΗ και προπονητή του Γιούχτα, Μανώλη Πατεμτζή.

ΟΦΗ: Δάφκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Μποατεγκ, Πάγκαλος, Μπουρσέλης, Μάνος, Οστοιτς, Παντίδος, Ράντι.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Οστοιτς, Περδίκης, Λαγουδάκης, Αντουκόρ, Μπουρσέλης, Χίσι, Πάγκαλος, Μάνος, Βρεττός, Ράντι, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Κοκολογιάννης.

Γιούχτας: Χωματάς (46’ Μυλωνάκης), Κασωτάκης, Νικηφόρος, Σεληνιωτάκης (46’ Λουμπάκης), Ρωμανάκης, Μανουσάκης, Μαρκάκης (65’ Γ. Κουκάκης), Παχάκης (46’ Γιαλυτάκης), Φουκαράκης, Μπέρκης (46’ Χαρμής), Νοκάι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook