Δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της ΠΝΟ – Στο λιμάνι με φορτηγά προκειμένου να φορτώσουν τα προϊόντα τους στα πλοία οι αγρότες του Ηρακλείου και της Ιεράπετρας.

Δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι αγρότες σε βάρος της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, νωρίς το πρωί στα δικαστήρια του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Γ. Ντισπυράκη, το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο, αφού στο Ηρακλειο δεν θα μπορούσε να παραστεί αντίδικος και έτσι τα μέτρα θα εκδικαστούν αύριο στο αντίστοιχο δικαστήριο του Πειραιά, όπου εδρέυει και η ΠΝΟ.

Οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι  δεν θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας για να μοιράσουν προϊόντα στους πολίτες, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και σύμφωναμε πληροφορίες θα συγκεντρωθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μάλιστα η συγκέντρωση δεν θα είναι μια απλή κινητοποίηση αφού οι αγρότες θα φορτώσουν τα προϊόντα τους σε φορτηγά και θα τα συνοδέυσουν στο λιμάνι, απ’ όπου όπως τονίζουν δεν θα φύγουν αν πρώτα δεν φύγει πλοίο με τα προϊόντα τους για τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook