Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

19 κορίτσια του ΝΟΧ εξασφάλισαν τα Αστέρια και το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Κορασίδων Β, που θα γίνει το καλοκαίρι.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στην Ημερίδα Ορίων Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Ειδικότερα, 19 κορίτσια εξασφάλισαν τα Αστέρια κι έτσι το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Κορασίδων Β, που ακολουθεί το καλοκαίρι.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ πήραν μέρος στο 1ο, 2ο και 4ο Αστέρι, με την Αντριάνα Ανδριανού να κατακτά μάλιστα την 1η θέση στο 1ο Αστέρι.

Αναλυτικά τα κορίτσια που εξασφάλισαν τα όρια είναι τα εξής:

1ο ΑΣΤΕΡΙ

Ανδριανού Αντριάνα, Μακρινάκη Νικολέτα, Κιναλοπούλου Στέλλα-Μαρία, Γιάνναρη Μαρία, Βλαζάκη Κερασιά

2ο ΑΣΤΕΡΙ

Ανδριανού Αντριάνα, Γερωνυμάκη Ελένη, Βλαζάκη Κερασιά, Σινάνη Μαρία, Μακρινάκη Νικολέτα, Κρανιδιώτη Παρασκευή, Τριανταφυλλάκη Μαρία, Γιάνναρη Μαρία, Κιναλοπούλου Στέλλα-Μαρία, Μπουρδάκη Ευγενία, Βροντουλάκη Στυλιανή, Τριανταφυλλάκη Ζαχαρένια.

4ο ΑΣΤΕΡΙ

Βλαχαντωνάκη Παναγιώτα, Παπουτσάκη Βασιλική, Χατζηδάκη Ελευθερία, Συννεφάκη Γεωργία, Αμανατίδου Ιωάννα, Συργκάνη Ιωάννα-Μαρία, Σταματουλάκη Σταματία-Μαρία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook