Ένα «επεισόδιο με πυροβολισμούς» σημειώθηκε στις 12:30 (GMT) μέσα στο κτίριο του υπουργείου Άμυνας στο Ταλίν της Εσθονίας, όπως ανέφεραν Εσθονοί αξιωματούχοι, χωρίς να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Την είδηση έδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Πίτερ Κούιμετ, ο οποίος είπε ότι η αστυνομία βρίσκεται εκεί και έχει αναλάβει την κατάσταση.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μάρτιν Γιάσκο, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου εκκένωσαν το κτίριο και η αστυνομία απέκλεισε την γύρω περιοχή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του εσθονικού υπουργείου Άμυνας, δήλωσε στο Associated Press ότι ο υπουργός Άμυνας Μαρτ Λάαρ, δεν βρισκόταν στο κτίριο την ώρα των πυροβολισμών.

Η εσθονική εφημερίδα \”The Postimees\” αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο άνθρωπος που πυροβόλησε, κρατάει ενδεχομένως έναν όμηρο.

Ένας ανταποκριτής από την ιστοσελίδα των Delfi news έκανε λόγο για δύο ομήρους, ενώ ανέφερε ότι μεταξύ των πυροβολισμών μεσολάβησαν 20 λεπτά και ότι, μετά τον δεύτερο πυροβολισμό, δύο άνθρωποι πήδηξαν από το παράθυρο και απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές σημειώθηκε και έκρηξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook