O Β. Κεγκέρογλου καλωσόρισε στη Βουλή τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου Ηρακλείου!

Ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Βουλής τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές  του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου Ηρακλείου, είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Βουλή και σε ιδιαίτερους χώρους του κτηρίου, όπως στην έκθεση της αίθουσας του Ελευθερίου Βενιζέλου ενώ παρακολούθησαν την συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα κοινοβουλευτικά θεωρεία.

Τα παιδιά δήλωσαν χαρούμενα για την επίσκεψη, την ξενάγηση και τη συνάντηση με τον κ. Κεγκέρογλου , ο οποίος αφού ενημέρωσε τους μαθητές για το Σύνταγμα, τη λειτουργία και τις διαδικασίες της Βουλής, νομοθετικό έργο, κοινοβουλευτικό έλεγχο κλπ, τους ευχήθηκε πρόοδο και καλές επιλογές στη ζωή τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook