Τον οικισμό Λίμνη της τ.κ. Ζουνακίου επισκέφθηκε η μείζων αντιπολίτευση του δήμου Πλατανιά για να μιλήσει με τους δημότες και να πληροφορηθεί για τυχόν προβλήματα. 

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μανώλης Ντουντουλάκης αναφέρει τα σημαντικότερα της επίσκεψης:

“Καταρχήν αναφέρθηκαν στο ότι το δίχτυο της άρδευσης υπολειτουργεί λόγω του ότι  οι σωλήνες είναι σιδερένιες και συνεχώς σπάνε.
Ένας από τους δημότες μας είπε επί λέξη «δύο μέρες δεν έχουμε νερό και μία έχουμε.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου , ο όποιος όταν έχει τα μηχανήματα του δήμου στην κοινότητα για την αντιμετώπιση προβλημάτων της αγροτικής οδοποιίας,  τα χρησιμοποίει καταρχήν προς όφελος του στη συνεχεία για δικούς  και φίλους και σε ελάχιστες περιπτώσεις  αντιμετωπίζει τα προβλήματα των υπολοίπων δημοτών, οι οποίοι κατά την άποψή του είναι Β’ κατηγορίας.

Έχει έρθει πολλές φόρες σε αντιπαράθεση με δημότες (συγχωριανούς του) που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση.
Και δυστυχώς ενώ όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει η δημοτική αρχή σιωπά.

Για αυτά που ακούσαμε και είδαμε στο χωριό η δημοτική αρχή θα πρέπει να δώσει απαντήσεις άμεσα.

Κύριε δήμαρχε, σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά  πηγαίνετε ο ίδιος στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες να ακούσετε τους δημότες και να δείτε τα προβλήματα των δημοτών, διότι πιθανόν δεν έχετε την σωστή πληροφόρηση.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook