Στα ύψη φαίνεται να είναι η εγκληματικότητα το καλοκαίρι, στη Δυτική Ελλάδα για τον Ιούλιο. Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι συλλήψεις έφτασαν τις 800, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά 250 υποθέσεις.

Αναλυτικά, συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, 17 άτομα για ληστείες, 99 για κλοπές και διαρρήξεις, 70 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οκτώ για απάτες και πλαστογραφίες, τέσσερις για αρχαιοκαπηλία και 343 για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Ακόμη συνελήφθησαν 102 άτομα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις δικαστηρίων και εντάλματα. Επίσης εξαρθρώθηκαν δυο σπείρες που διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις, καθώς και μία σπείρα που κρατούσε παράνομα αλλοδαπούς.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, εξιχνιάστηκαν μεταξύ άλλων μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, 11 ληστείες, 133 κλοπές και διαρρήξεις, 52 υποθέσεις ναρκωτικών, 13 υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας, καθώς και μία υπόθεση εκβίασης. Επίσης κατασχέθηκαν 40 κιλά ινδικής κάνναβης, 1.131 δενδρύλλια κάνναβης, 450 γραμμάρια ηρωίνης, 210 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ βρέθηκαν 26 κλεμμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook