Έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, οι Τούρκοι έκαναν το 2-0 κόντρα στη μικτή ομάδα Διάσημων και Μαχητών 

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες υπέστη η ελληνική ομάδα από την αντίστοιχη τουρκική στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά τον πρώτο αγώνα, που ηττήθηκε με 10-7, η ελληνική «μικτή» ομάδα των Διάσημων και των Μαχητών επανήλθε δριμύτερη και αποφασισμένη σε έναν στίβο υψηλών απαιτήσεων, που έκανε την αγωνία να χτυπήσει… κόκκινο. 

Έπειτα από μία συγκλονιστική μάχη, που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων (όπου οι Έλληνες αγωνίστηκαν με Σάρα, Ευρυδίκη, Ντάνο και Μισθοφόρο), οι Τούρκοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο… νήμα με 10-9 και να αφήσουν την ελληνική ομάδα με την ηθική ικανοποίηση ότι, αυτή τη φορά, δεν πέσαμε… αμαχητί.

Αντίθετα, η συγκλονιστική εικόνα του Γιώργου Αγγελόπουλου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «μάχης» ήταν… όλα τα λεφτά, καθώς οι Έλληνες τηλεθεατές τον αποθέωναν και πάλι μέσα από τα social media. 

Έτσι, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινώσει ο Τούρκος παρουσιαστής και ο Σάκης Τανιμανίδης, η τουρκική ομάδα θα κάνει διακοπές μίας εβδομάδας στη Μύκονο, καθώς αυτό ήταν το έπαθλο της σημερινής της νίκης.

Από την άλλη πλευρά, Διάσημοι και Μαχητές θα χωριστούν και πάλι σε δύο στρατόπεδα και θα συνεχίσουν να μονομαχούν -και να τσακώνονται- μέχρι τελικώς πτώσεως.

 Άλλωστε, το… αλληλοφάγωμα ξεκίνησε ήδη, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να τονίζει ότι ο Μπο και ο Κοκκινάκης δεν έκαναν καμία νίκη, την ώρα που η Ευρυδίκη, μιλώντας με τον Γιώργο Χρανιώτη, υποστήριζε ότι θα ήταν καλύτερα ο Σπαλιάρας να είχε μείνει εκτός!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook