Ως το «App της Χρονιάς» διακρινόμενο για την καινοτομία και πληρότητά του, βραβεύθηκε το PARKGURU κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Mobile Connected World Conference 2017 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα «Mobile & Apps Awards». 

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Ράμφος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση μάς τιμά και ενισχύει την προσήλωσή μας στο να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ. Μέσα από το PARKGURU App, αλλά και τα υπόλοιπα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας (ιδιοκτήτες γκαράζ, δήμους κ.λπ.), ενισχύουμε τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις αδιάθετες θέσεις πάρκινγκ, αυξάνοντας τα έσοδά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε τις πόλεις να μειώσουν τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρηση και ρύπανσης».

Το PARKGURU στοχεύει να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στις περισσότερες μεγαλουπόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς πώς θα βρουν θέση να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στις καλύτερες τιμές.

Η χρήση του App είναι πολύ απλή. Οι οδηγοί κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, εισάγουν τον προορισμό τους και το PARKGURU εμφανίζει διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Ο οδηγός μπορεί να πληρώσει μέσω της εφαρμογής, κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας ή με μετρητά στο σταθμό parking κατά την αποχώρησή του.

Η PARKURU Ltd είναι μία νέα εταιρεία τεχνολογίας, με εμπειρία στις κινητές εφαρμογές του cloud αλλά και της στάθμευσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook