Ο Ορέστης Τσανγκ αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor και σκοπεύει να αποκαλύψει την αλήθεια για όλα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο έδιωξαν οι Μαχητές από την ομάδα τους, φαίνεται πως έπεσε θύμα της… δημοσιότητας.

Ο Ντάνος τράβηξε πάνω του τις κάμερες του παιχνιδιού και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στους υπόλοιπους. Ο Ορέστης Τσανγκ μιλά -στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα- ανοιχτά και για το bullying που έκαναν οι Διάσημοι του Survivor στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον έζησα ελάχιστες μέρες μέχρι να φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη κιόλας γνωριμία μας στην Αθήνα αντιλήφθηκα πως θα είναι ένας καλός και δυνατός παίκτης, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ώρες που βρεθήκαμε μαζί στην ίδια παραλία. Σε αυτό το σημείο θα σου πω κι ένα μυστικό: όταν χάναμε 6-0 από τους Διάσημους, γύρισα και είπα στους συμπαίκτες μου πως ήταν λάθος που τον διώξαμε από την ομάδα μας και κάποιοι από αυτούς γύρισαν και μου είπαν «Δεν πειράζει. Τώρα που δεν είναι εδώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουμε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο εμείς». Η δική μου άποψη ήταν πρώτα να κερδίζουμε για να τρώμε και μετά να έχουμε τηλεοπτικό χρόνο, που, αν θες και τη γνώμη μου, είναι και ανούσιο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης».

«Πιστεύω ότι νικητής του Survivor θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος»

Ήταν αισθητό και σε μας το bullying των Διασήμων στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Έβλεπα την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρατηρούσα ότι δεν περνούσε καλά στους Διάσημους. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως αν η Ειρήνη ερχόταν στη δική μας ομάδα, θα ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Μολονότι με την Ειρήνη δε μέναμε στην ίδια παραλία, το bullying που είπε πως της έκαναν οι συμπαίκτες της ήταν αισθητό ακόμα και σε μας».

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook