Ο ΑΟ Χανιά ήταν ανώτερος από τον Πανελευσινιακό, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει (0-0), με τον βαθμό πάντως να του εξασφαλίζει τη μαθηματική παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη έχασε σωρεία ευκαιριών χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ, απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε στα Χανιά με απουσίες αλλά “καιγόταν” για τη νίκη.

Στο 22’ ο Γκόμες αρνήθηκε το γκολ στον Ρούνεϊ Εβά, ενώ τρία λεπτά μετά ο επιθετικός του ΑΟΧ “σημάδεψε” το δοκάρι σε σέντρα του Τουγλή. Στο 26’ και στο 28’ ο Σταματής δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αποστολόπουλος είχε καλό σουτ στο 58’ που η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 63’ ο Γκόμες μπλόκαρε το σουτ του Βαρούχα. Στο 67’ ο Αθανασίου, που ήταν… θεατής στην περισσότερη ώρα του αγώνα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στο σουτ του Γραικού, ενώ στο 81’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Ζέρη να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Κασνέτση.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μήταρης (Ανατ. Αττικής) – Κοκμοτός (Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Δημόπουλος (10’), Στόγιος (30’), Τσουκάνης (69’)

Α.Ο. Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Δρίζης, Ηρακλής, Δαμιανάκης, Τουγλής, Τσουκάνης (70’ Ντούμος), Φουρλάνος, Ζέρης (86’ Λάσκαρης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ Εβά (62’ Βαρούχας), Σταματής

Πανελευσινιακός (Αντώνης Δρακόπουλος): Γκόμες, Κρτσμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Κολόκας (51’ Κορομηλάς), Γραικός, Δημόπουλος (61’ Κωστόπουλος), Στόγιος (30’ Κασνέτση), Καμπούρης, Μουστάκης, Αγγελούδης, Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook