Μια μέρα πριν από το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου με αντίπαλο τον Ρούβα ο Εργοτέλης την Κυριακή , θα μεταβεί στις Αρχάνες για να δώσει ακόμη ένα φιλικό ματς με τον Γιούχτα. 
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και όπως γίνεται αντιληπτό στις Αρχάνες θα χρησιμοποιήσει άλλη ενδεκάδα από αυτή που θα παρατάξει στο φιλικό με την ομάδα του Ρούβα την Κυριακή. 
Ο Νίκος Καραγεωργίου θέλει να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας όλων των ποδοσφαιριστών του λίγο πριν μπει η ομάδα στην τελευταία στροφή πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. 
Στο κομμάτι που αφορά την προετοιμασία το πρόγραμμα περιλάμβανε την Πέμπτη διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα για τους παίκτες του Εργοτέλη. Οι Τζούνιορ και Γιαλούσης λόγω των ενοχλήσεων που έχουν στο γόνατο ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. 
Όσο για τους Χρυσοφάκη και Πίρσον που απουσίαζαν από την πρωινή προπόνηση έλαβαν μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, ενώ οι παίκτες δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων. Για την Παρασκευή υπάρχει μία προπόνηση στις 7 το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook