Πορεία προς το δημαρχείο Χανίων θα πραγματοποιήσουν καταστηματάρχες,εργαζόμενοι και προμηθευτές

Βάζοντας λουκέτο στα καταστήματα τους την τελευταία ημέρα του Μαΐου, δείχνουν την έντονη αντιπαράθεση τους οι καταστηματάρχες των Χανίων, προς τον νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου που θέλει να επιβάλλει ο Δήμος Χανίων στις επιχειρήσεις τους.

Όπως υποστηρίζουν μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα οι καταστηματάρχες, ο νεός αυτός κανονισμός θα πλήξεις τις επιχειρήσεις του με πολλές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Την ημέρα εκείνη που θα βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Σιντριβανιού για να πραγματοποιήσουν πορεία προς του Δημαρχείο.

“Εμείς οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές αποφασίσαμε να κλείσουμε στις 31/5 τα καταστήματά μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου που προσπαθεί να επιβάλλει ο Δήμος Χανίων στις επιχειρήσεις μας, διαλύοντας κάθε έννοια επιχειρηματικότητας χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και γενικότερα την τοπική οικονομία.

Ζητάμε την κατανόηση της τοπικής κοινωνίας και τη στήριξή σας στο δίκαιο αγώνα μας, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε.
Στις 31/5 ώρα 11:00 συγκεντρωνόμαστε όλοι στην πλατεία Συντριβανίου και πραγματοποιούμε πορεία προς το Δημαρχείο.

Σύλλογος Εστίασης Ν. Χανίων
Ένωση Καταστηματαρχών Ενετικού Λιμένα
και εμπορικά καταστήματα της πόλης μας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook